• Toertochten
  • Gewijzigd op 2 april 2019

Duin- en Bollentocht

In het weekend van 13 en 14 april staat de Duin- en Bollentocht vanuit Alphen a/d Rijn op de kalender. Fiets langs de vele in bloei staande bollenvelden en geniet van de kleurenpracht van Hollandse tulpen.
Duin- en Bollentocht

De geur van de hyacinten opsnuiven of even een foto maken bij de laatste narcissen. Dat kan bij de Duin- en Bollentocht op 13 en 14 april. Je kunt kiezen uit drie routes; 70, 90, en 120 km over fietspaden en autoluwe wegen. De 70 km voert door de bollenvelden van Warmond en Lisse en via de Brasemermeer weer terug.  De 90-km-fietsers genieten ook van de bollenvelden en pakken nog een stukje duinen mee, voordat ze weer terug koersen naar Alphen.

De doorzetters van de 120 km maken na de bollenvelden door de duinen een uitstapje naar Zandvoort en genieten daarna weer van de hyacinten rondom Lisse. Alle routes zijn bewegwijzerd en ook beschikbaar op de website van de organiserende vereniging FTC Avanti. 

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich op de dag zelf of via de Fietssport kalender inschrijven. NTFU-leden en Fietssport Plus-gebruikers betalen 2 euro, niet-leden rekenen een euro meer af.
 

Snel én met korting starten bij 2.500+ toertochten

Op Fietssport vind je de meest complete kalender met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant