• Toertochten
  • Gewijzigd op 8 juni 2022

Doe mee aan de Tour d’Utrecht

Op zondag 3 juli schiet Tour d’Utrecht weer uit de startblokken. Vier fraaie routes nemen je vanuit de Domstad mee naar het Groene Hart. Hier is het genieten geblazen van een oer-Hollands polderlandschap. Heb jij ook zin in een mooi feestfeestje?
Doe mee aan de Tour d’Utrecht

In 2015 schoot de Tour de France in Utrecht uit de startblokken. Om de herinnering aan Le Grand Départ levend te houden, wordt ieder jaar de toerversie Tour d’Utrecht verreden. Deze editie neemt je op zondag 3 juli mee naar het prachtige Groene Hart.

Groene Hart

Dit jaar vormt het Groene Hart ten westen van de Domstad het decor voor Tour d'Utrecht. Dat betekent volop genieten van weidse polderlandschappen, fraaie stadjes, slome slingerriviertjes, rietomzoomde meren en strakke asfaltwegen. 

 

"Dit jaar vormt het Groene Hart ten westen van de Domstad het decor voor Tour d'Utrecht"

Je hebt de keuze uit vier routes: 75, 100, 130 en 165 km. Schrijf je in via Fietssport.nl als je een Frans feestfeestje wilt vieren. 

Start en finish

De start en finish vinden op het Jaarbeursplein plaats. In de Jaarbeurs zijn toiletten aanwezig. Er is geen garderobe aanwezig en er zijn geen douches beschikbaar. Bij de Jaarbeurs bevinden zich diverse parkeerplaatsen waar je betaald kunt parkeren. Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de Grebbeberglaan en in de wijk Oog in Al (kantorenpark aan de Kanaalweg).

Inschrijven

Schrijf je nu in en je bent verzekerd van een startplek. Check tourdutrecht.nl voor de routes, exacte starttijden en foto’s van vorig jaar. 

Altijd goed verzekerd?

Met een Fietssport PLUS account heb je geen zorgen onderweg. Al jouw fietsen zijn 24/7, binnen heel Europa, standaard tot € 1.000 verzekerd tegen schade. Zowel tijdens toertochten als club- en trainingsritten.

Fietssport PLUS
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant