• Toertochten
  • Gewijzigd op 13 juni 2023

Doe mee aan de Grand Départ toertocht

Fantastische routes, fraaie natuur, venijnige heuvels en een Frans tintje: dat is de Grand Départ toertocht die zondag 2 juli uit de startblokken schiet. Doe mee en fiets door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en over de Zuid-Veluwe. On y va!
Doe mee aan de Grand Départ toertocht
Doe mee aan de Grand Départ toertocht
De zomer staat op de stoep. Dat betekent dat we binnenkort weer kunnen genieten van de Tour de France. In het weekend dat de profs van start gaan, kun jij ook aan de bak. De enthousiaste routemeesters van de Driebergse Tour Club hebben zondag 2 juli weer een gave tocht op poten gezet. 

Mooi routes

Meedoen betekent genieten van mooie routes. Zo krijg je zowel in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug als op de Zuid-Veluwe diverse beklimmingen voor je kiezen. Dat betekent op de pedalen staan en op kuitenbijters als de Amerongse Berg, Ruiterberg, Grebbeberg en Italiaanseweg naar boven dansen. Geen zorgen: tussen de heuvels door heb je tijd zat om op adem te komen en de omgeving – bossen, heidevelden, weilanden – in je op te nemen.

Je hebt de keuze uit vijf afstanden: 30, 60, 80, 110, 140 km. Afhankelijk van de afstand zijn er 1 of 2 pauzeplekken onderweg. Hier kun je de beentjes even strekken en je dorst met een sportdrankje lessen. 

Weer terug op het start/finishterrein Driebergen (De Woerd 3) parkeer je je ros in de bewaakte fietsenstalling en geniet met je met je fietsvrienden na met een hapje en drankje. 

Inschrijven

Schrijf je nu in en je bent op 2 juli verzekerd van een topdag. Het inschrijfgeld is inclusief parkeren, bewaakte fietsenstalling, koffie, verzorging onderweg, pannenkoeken (sorry: crêpes) en een drankje bij de finish. De start van de tocht is tussen 8.00 en 11.30 uur. Voor de exacte tijden – deze verschillen per afstand – klik je hier.

Ik doe mee
 
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant