• Toertochten
  • Gewijzigd op 6 mei 2021

Dit zijn coronaproof toertochten

Toertochten, wie mist ze niet? Gelukkig worden er steeds meer alternatieve tochten georganiseerd zodat jij bijvoorbeeld over de Gelderse heuvels of dwars door Het Groene Hart kunt fietsen. Coronaproof uiteraard.
Dit zijn coronaproof toertochten

Gran Fondo Rosa

Naar het buitenland gaan zit er nog niet in. Maar niet getreurd: dankzij de Gran Fondo Rosa
toertocht kun je je toch even in Italiaanse sferen wanen. Wat dacht je van een glooiende route door Gelderland (bekend van de Giro-etappes uit 2016), een speciaal wielershirt waarop de namen van Italiaanse wielerhelden prijken en lekkere pasta na afloop? 

Data: 13-16 mei en 22-24 mei
Afstanden: 80, 120 of 170 km
Omgeving: Arnhem, Nijmegen

Coronaproof

De toertocht wordt over 2x4 dagen verspreid. Als deelnemer kies je bij de inschrijving voor een datum, afstand en een tijdvak (tussen 8.00 en 11.00 uur, 50 deelnemers per 15 minuten). Schrijf je HIER in.

Jacco Versluis Classic


Moet je iets van het hart? Doe dan mee aan de Jacco Versluis Classic. De route door het Groene Hart lijkt op de kaart namelijk op een… hart. Echt waar. Waar je hart ook sneller van gaat kloppen is het landschap met zijn dijken, plassen, weilanden en fraaie stadjes 
 

Data: 30 mei - 6 juni
Afstanden: 77, 115 km
Omgeving: Uithoorn, Woerden, Bodegraven

Coronaproof

Er is geen vaste start- en finishlocatie en geen vaste datum. Je fietst de tocht dus alleen of met z’n tweeën. Heb je tenminste alle tijd om eens flink je hart uit te storten :-). Schrijf je HIER in.

Meer coronaproof toertochten

Raadpleeg onze kalender als je wilt weten welke toertochten je de komende weken nog meer coronaproof kunt fietsen.

 

fotocredit: Bram de Vrind

Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant