Toertochten Gewijzigd op 26 januari 2018

De Ronde van Arnhem

De Ronde van Arnhem op zondag 14 april is een perfecte opwarmer voor de Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste of Alpe d'HuZes. Met de 85, 120 en 150 km-routes ga je over één van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Posbank.

De Ronde van Arnhem

De organisatie, Mantel Superstore, heeft dit jaar voor een bijzondere startlocatie gekozen, topsportcentrum Papendal bij Arnhem. De drie verschillende routes voeren over een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Posbank, met onder meer beklimmingen van de Emmapiramide en de Zijpenberg. Bij de 120 en 150 km afstanden pik je ook de beruchte Italiaanseweg mee, bij Renkum.

Kuitenbijters

De 85-km-route is de kortste afstand, maar zeker geen makkie met al 500 hoogtemeters. Spaar je energie tot de Posbank-klim, want je tijd wordt namelijk gemeten en je wilt natuurlijk geen modderfiguur slaan. De middelste route telt 120 km waarbij je via de Rijn een ronde over de Veluwe fietst. Deze route bevat een aantal goede kuitenbijters, inclusief de klimtijdrit op de Posbank. De langste route van 150 km loopt voor het grootste deel over de Veluwe. De klimtijdrit op de Posbank zit in de laatste 20 km. Ben je scherp in het voorjaar? 

Wat mag je verwachten? 

Bij het inschrijfgeld is inbegrepen:

Inschrijven

Deelname bedraagt voor NTFU- en Fietssport Plus leden 17,50 euro. De voorinschrijving is inmiddels geopend. Klik hier voor meer informatie over de tocht en om je direct in te schrijven. 

Wil je weten wat je in 2018 hebt gemist?

Dit vind je misschien ook interessant

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen