• Toertochten
  • Gewijzigd op 6 november 2017

Dak van Netersel

TWC Netersel organiseert op zondag 19 november de Hei- en Vennentocht. De club heeft drie routes uitgezet: 30, 40 en 50 km. Dit jaar met een optioneel technisch lusje van 2 km over het 'Dak van Netersel'.
Dak van Netersel

De routes van 30, 40 en 50 km lopen door een afwisselend gebied wat bestaat uit loof- en dennenbossen, kleinschalige akkers, heidevelden, vennen én moerasachtige gebieden. 

De hoogte in

Ja, ook in de regio Eindhoven kun je klimmen en dalen. Met de toevoeging van het Dak van Netersel gaat TC Netersel letterlijk de hoogte in. Deze voormalig afvalberg heeft een technisch, zwaar en uitdagend parcours en de nodige hoogteverschillen. Bezit jij over een klein verzet, goed functionerende remmen en de nodige stuurkunst? Fiets dan het extra lusje van 2 km over het 'Dak'. 

Extra goed geregeld

De Hei- en Vennentocht voldoet aan de kwaliteitseisen van de NTFU en is door de wielersportbond beoordeeld met het keurmerk “extra goed geregeld”. Dat betekent dat je wat mag verwachten van de organisatie. Zo is de organisatie tip-top in orde, krijg je als fietser extra service en is de route vanzelfsprekend goed uitgepijld. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jouw mening over de tocht. Laat als deelnemer na afloop weten wat jij van de tocht vond en laat een review achter op fietssport.nl.

Details

  • Zondag 19 november
  • Start 8:30 - 10.00 uur
  • Locatie: café zaal D’n Driesprong, Carolus Simplexplein 15 te 5534 AJ Netersel. 
  • Afstanden: 30 / 40 / 50 km
  • Prijs: € 3,50 voor NTFU-leden en PLUS-gebruikers

Meer info over de Hei- en Vennentocht lees je hier.

Korting op je inschrijving

Fietssport PLUS gebruikers betalen in plaats van € 5 maar € 4. Bovendien kun je snel van start met Scan + Go.

Ontdek alle voordelen
Bart van de Vossenberg
Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant