Toertochten Gewijzigd op 31 mei 2018

6x MTB-toertochten in de zomer

6x MTB-toertochten in de zomer Mountainbiken is voor velen een wintersport. Onzin natuurlijk. Biken in de zomer is net zo leuk en 'on the plusside' je hoeft je fiets minder vaak schoon te maken. Gelukkig staan er steeds meer MTB-zomertochten op de kalender. Een selectie...

1

MTB Assen Fletcher Event 2018

Zeegse (Drenthe)

MTB Assen Fletcher Event 2018
MTB Assen Fletcher Event 2018 Bekijk deze tocht

Geniet van een uitdagend parcours door Noord-Drenthe, extra uitdagende hindernissen in de Fletcher Bike Garden én een pastamaaltijd en drankje na afloop. Voor de fanatieke bikers is er een extra uitdaging: onderweg zijn er punten waar je tijd wordt gemeten en de snelste Strava-biker ontvangt een uniek shirt.

Bekijk deze tocht
 
2

ATB Marum Zomer Toertocht 2018

Marum (Groningen)

ATB Marum Zomer Toertocht 2018
ATB Marum Zomer Toertocht 2018 Bekijk deze tocht

Ontdek de mooiste plekjes van de Groningse gemeente Marum. De route loopt door dichtbegroeide bossen en prachtige landerijen en heeft een afwisselend karakter. Je fietst afwisselend over bredere zandpaden, natuurlijke bospaden en technische singletracks.

Bekijk deze tocht
 
3

Hel van Ede-Wageningen

Wageningen (Gelderland)

Hel van Ede-Wageningen
Hel van Ede-Wageningen Bekijk deze tocht

TCW '79 en WV Ede organiseren (in hetzelfde weekend als de Jan Jansen Classic) een monstertocht van 60 of 100 km over natuurlijke trails tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwezoom. Wil je zeker van je plekje zijn? Schrijf je dan vooraf online in.

Bekijk deze tocht
 
4

Sallands Mooiste MTB

Haarle (Overijssel)

Sallands Mooiste MTB
Sallands Mooiste MTB Bekijk deze tocht

Sallands Mooiste heeft ook dit jaar weer een extraatje in petto tijdens deze zesde editie: een Time Trial. Op een geheim segment op de route worden deelnemers gemeten. Een uitdaging met jezelf aangaan dus! Maar gewoon lekker toeren kan natuurlijk ook.

Bekijk deze tocht
 
5

ROODTOER: Off Road

Hoogeveen (Drenthe)

ROODTOER: Off Road
ROODTOER: Off Road Bekijk deze tocht

In het weekend van 25 en 26 augustus organiseren de Peddelaars een groot bike-event met maar liefst 10 afstanden voor zowel racers als mountainbikers (en alles daartussenin). Cross op zaterdag door de bossen op je mountainbike of kies voor de Strade Bianchi di Drenthi. Op zondagochtend kun je eventueel nog met je kids de speciale 25 km afstand rijden. Keuze genoeg.

Bekijk deze tocht
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

Korting op de mooiste tochten

Wist je dat je met je Fietssport PLUS account tot € 3,- korting krijgt op het inschrijfgeld? Daarnaast kun je snel en makkelijk van start met de online Scan+Go pas op je smartphone.

Meer info
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen