Toertochten Gewijzigd op 25 mei 2018

5x Zomerse toertochten

5x Zomerse toertochten In de zomermaanden staan er ruim 250 toertochten op de kalender. Kiezen uit zoveel moois is lastig. Daarom hebben wij 5x van onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

1

Mierlo Passion for Bikes

Mierlo (Noord-Brabant)

Mierlo Passion for Bikes
Mierlo Passion for Bikes Bekijk deze tocht

Drie afstanden (90, 115 en 140) km leiden je door het mooie afwisselende landschap van het Dommeldal en het Groene Woud. De langste route loopt zelfs helemaal tot aan de Loonse en Drunense Duinen. Bij terugkomst geniet je onder de Brabantse zon van een welverdiend biertje op het wielerterras. Ook kun je nog even over de fietsmarkt snuffelen en je vergapen aan de mooiste fietsen en gadgets.

Bekijk deze tocht
 
2

Rabobank Omloop Flevoland

Lelystad (Flevoland)

Rabobank Omloop Flevoland
Rabobank Omloop Flevoland Bekijk deze tocht

De verschillende routes voeren de deelnemers via rustige polderwegen en prachtig slingerende fietspaden langs de mooiste plekjes van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Omloop Flevoland is een ware ontdekkingstocht door de grootste polder van de wereld op de voormalige bodem van de Zuiderzee. Zet 'm op je lijst!

Bekijk deze tocht
 
3

Bollenstreek Classic

Lisse (Zuid-Holland)

Bollenstreek Classic
Bollenstreek Classic Bekijk deze tocht

De Bollenstreek Classic wordt dit jaar voor de 10e keer gereden. De routes voeren je langs de mooiste plekjes in de Bollenstreek en het Groene Hart, langs vaarten en meren en door vriendelijke dorpjes in een weids polderlandschap.

Bekijk deze tocht
 
4

Vael Ouwe

Dieren (Gelderland)

Vael Ouwe
Vael Ouwe Bekijk deze tocht

Deze 42e editie van Vael Ouwe kent weer drie verrassende, vernieuwde routes door één van de fraaiste natuurgebieden van Nederland. De routes - 50, 100 en 160 km - leiden voor het grootste gedeelte over de Veluwe en door het Nationaal Park Veluwezoom.

Bekijk deze tocht
 
5

Tour d'Utrecht 2019

Utrecht (Utrecht)

Tour d'Utrecht 2019
Tour d'Utrecht 2019 Bekijk deze tocht

De Giro is nog niet achter de rug of de wielerliefhebbers kijken alweer reikhalzend uit naar de Tour de France. Kom op 1 juli alvast in de stemming tijdens Tour d'Utrecht, een toertocht ter herinnering aan de Grand Depart in 2015. De fraaie routes voeren je door het Groene Hart en de iconen van fietsstad Utrecht.

Bekijk deze tocht
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

Korting op de mooiste tochten

Wist je dat je met je Fietssport PLUS account tot € 3,- korting krijgt op het inschrijfgeld? Daarnaast kun je snel en makkelijk van start met de online Scan+Go pas op je smartphone.

Meer info
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen