• Routes + Reizen
  • Gewijzigd op 10 december 2020

Kom in actie voor MTB-route Nijmegen

Na jarenlange voorbereidingen opende dit jaar een aantal verbeterde MTB-routes in het Rijk van Nijmegen. Doel: ruimte geven aan natuur en een scheidslijn creëren tussen de paden en de vele diverse gebruikers.
Kom in actie voor MTB-route Nijmegen
Kom in actie voor MTB-route Nijmegen

Vanwege drukte en spanningen tussen gebruikers gaan er echter stemmen op om een deel van de rode route Nijmegen volledig te sluiten. De politieke partijen in Nijmegen zijn hierover in beraad. Daarom start Stichting MTB Routenetwerk Rijk van Nijmegen een petitie. Wil jij dat de route open blijft? Teken dan de petitie.

Teken de petitie

Wat doet de NTFU in Nijmegen?

Stichting MTB Routenetwerk Rijk van Nijmegen houdt zich bezig met het beheer en de ontwikkeling van MTB-routes in het gebied. De NTFU ondersteunt hen met onderhoudsrichtlijnen, diverse verzekeringen en hulp bij lokale belangenbehartiging. Zo schrijven we de lokale politiek aan en helpen we bij creëren van draagvlak.

De NTFU zet zich in voor alle fietsers

Wielersportbond NTFU zet zich in voor wat jij als mountainbiker belangrijk vindt en laat jouw stem horen bij overheden, natuurbeheerders en andere organisaties. Dankzij de steun van 75.000 leden kan de NTFU dit werk blijven doen en uitbreiden. Zo kun jij blijven genieten van je favoriete trails.

Lees meer over de belangenbehartiging van NTFU.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant