• Routes + Reizen
  • Gewijzigd op 15 februari 2024

Fietsvakantie Nederland: Seven Summits

Nederland zo plat als een pannenkoek? Dacht het niet! Tijdens de fietsvakantie Seven Summits fiets je van 23 t/m 25 augustus 2024 langs de zeven mooiste fietsbeklimmingen van Nederland. Een micro-avontuur dat je eigenlijk niet mag missen. Ga je mee?
Fietsvakantie Nederland: Seven Summits
Fietsvakantie Nederland: Seven Summits
Seven Summits – powered by Fietssport is een prachtig fietsweekend over de mooiste toppen van Nederland. Tijdens deze trip fiets je eind augustus langs de zeven mooiste fietsbeklimmingen van ons land. Ondertussen geniet je van alles wat fietsen in de Veluwe, het Rijk van Nijmegen, Montferland en de Sallandse Heuvelrug zo mooi maakt. De schoonheid van de Nederlandse natuur zal je verbazen.

Deze reis is geschikt voor verschillende niveaus én ideaal als clubweekend! Interesse? Boek je plekje en beleef een onvergetelijk avontuur op twee wielen. Fietssport PLUS-leden profiteren van 25 euro vroegboekkorting.

Ik ga mee

De route

De start en finish van de fietsvakantie is op de Veluwe bij Arnhem. Je fietst drie etappes en kunt elke dag kiezen uit twee afstanden. De ‘Stoempers’ fietsen ongeveer 100 kilometer per dag met 500 hoogtemeters. De ‘Klimgeiten’ fietsen dik 130 kilometer per dag met ruim 700 hoogtemeters. Etappe 1 voert van Arnhem naar Doetinchem via de bekende hellingen van het Rijk van Nijmegen en het verrassend mooie Montferland.
 
Bekijk hier de dagetappes.

Etappe 2 gaat van Doetinchem naar Zwolle via de minder bekende heuvels rond Markelo en de fraaie Sallandse Heuvelrug. De laatste etappe gaat van Zwolle terug naar Arnhem, via de heerlijke hoogtes van de Veluwe, met als uitbrander de Posbank!

Reisdata: 23 t/m 25 augustus 2024.

Ondersteuning als een prof

Deze reis is all inclusive. Je slaapt in comfortabele hotels. Alle maaltijden zijn voorzien: ontbijt, lunch en diner plus drankjes. Onderweg verzorgen wij uitgebreide bevoorrading. Bagage is natuurlijk maar extra ballast. Daarom leg je je tas ’s ochtends in de bagagebus en haalt hem er ’s middags na je tocht weer uit. Easy does it.

"Er wordt gereden in verschillende groepen, van beginner tot gevorderd"

Wij regelen een mechanieker voor het verlenen van technische ondersteuning. Laat dus alsjeblieft je reservemateriaal thuis (behalve binnenbanden en achterpad), want het ligt al in de bus! Er wordt gereden in verschillende groepen, van beginner tot gevorderd, onder leiding van wegkapiteins. Je fietst dus nooit alleen!

Vroegboekkorting

Fietssport PLUS-leden betalen 599 euro in plaats van 624 euro. Speciaal aanbod voor NTFU-clubs: Boek je met 10 personen of meer, dan krijg je 100 euro korting per persoon! Boek onder vermelding van de kortingscode 'FIETSSPORTCLUB'. Vul achter deze code duidelijk de naam van je club in.

Boek nu


 
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant