• Routes + Reizen
  • Gewijzigd op 14 februari 2024

Fietsvakantie naar Parijs: Road to Paris

Kun jij jezelf een mooier fietsdoel voorstellen dan de Arc de Triomphe in Parijs? Wij niet! In vier dagen (30 mei-2 juni) fiets je tijdens deze vakantie van Den Bosch naar Parijs, met ereronde over de Champs-Élysées en finish bij de Eiffeltoren!
Fietsvakantie naar Parijs: Road to Paris
Fietsvakantie naar Parijs: Road to Paris
Ga dit voorjaar mee met onze Road to Paris – powered by Fietssport reis en geniet van prachtige wegen die je langs iconische fietsplekken voeren. Een avontuur met een sterk saamhorigheidsgevoel. Fietssport PLUS-leden profiteren van maar liefst 50 euro vroegboekkorting (geldig t/m 21 februari). Boek nu en streep Parijs dit voorjaar van je bucketlist.

Ik ga mee

Ondersteuning als prof

Je fietst in één van de drie groepen (23-25-27 km/u gemiddeld), onder begeleiding van wegkapiteins die zijn opgeleid door de NTFU. In je wiel zit een mecanicien die klaarstaat voor het verlenen van technische ondersteuning. De crew verzorgt de bevoorradingsposten en de lunch. Je bagage wordt vervoerd van hotel naar hotel.

"Je krijgt een gratis jersey van Fietssport"

Je slaapt in goede hotels, op basis van volpension. Ontbijt, lunch én diner zijn dus verzorgd! Je krijgt een gratis jersey van Fietssport en dagelijks worden er prijzen voor strijdlust en het klimklassement uitgereikt. Eenmaal in Parijs staat de wielerbus voor je klaar om je terug naar Den Bosch te brengen. 

De route

Je fietst in vier dagen een afstand van in totaal 575 kilometer, met 5000 hoogtemeters. De etappes variëren van 100 tot 180 kilometer. De route voert door de prachtige Ardennen in België en de Champagnestreek in Noord-Frankrijk. De eerste etappe fiets je naar Namen, de poort van de Ardennen. Deze etappe is met 180 kilometer de langste, maar zeker niet de zwaarste. De tweede etappe (125 km, 1500 hm) gaat van Namen naar Charleville-Mézières, over prachtige fietspaden langs de Maas en mooie beklimmingen zoals de Mont Malgré-Tout, de ‘Alpe d’Huez’ van Noord-Frankrijk.

Bekijk hier de dagetappes.


Etappe drie (165 km, 1500 hm) voert naar Chateau-Thierry door de prachtige Champagnestreek en langs de kathedraal van Reims. De laatste etappe telt 100 kilometers en 800 hoogtemeters en leidt naar je einddoel: Parijs!

Reisdata: 30 mei-2 juni.

Moeilijkheidsgraad

Deze vierdaagse fietsvakantie naar Parijs is een uitdaging, maar wel één die elke getrainde fietser kan doen. We wisselen langere etappes af met kortere etappes, met genoeg ruimte voor ontspanning. Dus ben je een getrainde fietser met fietservaring in de heuvels, maar wil je niet elke dag tot het gaatje gaan, dan zit je bij deze reis goed! 

Vroegboekkorting!

Als Fietssport PLUS/NTFU-lid krijg je 50 euro vroegboekkorting op dit geweldige fietsavontuur. Je betaalt dan 774 euro in plaats van 824 euro. Wacht niet te lang met boeken, want de vroegboekkorting is slechts geldig tot en met 18 februari 2024.

Boek nu


 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant