Routes + Reizen Gewijzigd op 19 augustus 2021

Fietssport reis: Road to Paris

Op zoek naar een mooie fietsuitdaging? Schrijf je in voor Road to Paris, de allereerste Fietssport-reis. Samen met onze vrienden van Biketrips.cc fiets je in drie dagen naar Parijs waar je finisht op de Champs d'Élysées.

Fietssport reis: Road to Paris

Je vertrekt op donderdag 2 september 2021 vanuit Den Bosch en rijdt via de mooie Ardennen en de glooiende Champagnestreek naar Parijs, waar je finisht voor de Arc de Triomphe op de Champs-Élysées. Onderweg volgen de hoogtepunten elkaar op, zoals Fietsen door de Bomen, de Muur van Huy, historisch Dinant, de beroemde kathedraal van Reims, Tour de France beklimmingen dwars door de champagnevelden en de prachtige Marne-vallei.

De route

We rijden afhankelijk van niveauverschil in verschillende groepen: van 25 km/u gemiddeld (samen uit = samen thuis) tot 30 km/u gemiddeld. De groepen worden geleid door wegkapiteins met NTFU-opleiding. Je overbrugt in drie dagen 575 kilometer en 4.500 hoogtemeters. We brengen jou en je fiets ook weer terug: in Parijs wacht de fietsbus. 

Nieuwsgierig naar de route? Lees hier meer. 

Inbegrepen

Voor € 599,- kun je onderdeel zijn van dit geweldige avontuur.

De reis is bijna geboekt aangezien deze vorig jaar al op de planning stond, maar er zijn nog een paar plekken vrij! Je kunt hier boeken.

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen