• Routes + Reizen
  • Gewijzigd op 27 juli 2023

Ben jij een Kwaremont Klepper?

Ben jij een buitengewoon goede coureur, de gangmaker in jouw fietsgroep? Doe dan mee aan de nieuwe uitdaging in de Fietssport-app, kroon jezelf tot Kwaremont Klepper en verdien een gratis biertje.
Ben jij een Kwaremont Klepper?
Ben jij een Kwaremont Klepper?

Afgelopen voorjaar lanceerden we de Fietssport app, dé complete wielergids die je eenvoudig meeneemt in je achterzak. Superhandig om alle NTFU-toertochten te bekijken, de beste routes te downloaden en de leukste spots te ontdekken. Maar je kunt ook meedoen aan leuke uitdagingen en daarmee digitale medailles en leuke prijzen winnen. Zo kun je nu een gratis Kwaremontje verdienen door de Kwaremont Klepper uitdaging te voltooien.

Hoe werkt het?

Op een van onze favoriete gravelrondjes rondom Eindhoven hebben we een aantal geheime 'stempelposten' verstopt die je moet passeren. Stiekem afsnijden is er dus niet bij. Je kunt inchecken op deze locaties door gebruik te maken van de Fietssport-app. Zet onze app op je telefoon en zorg dat deze gekoppeld is met je Strava-account. Gebruik je geen Strava? Dan kun je jouw rit registreren door vlak voor vertrek in onze app de knop 'tracken' in te drukken. 

Op pad

Zet Brabants Beste Gravel als route in je GPX en zet koers richting wielercafé Cyklist in Eindhoven. Vanuit daar vertrek je voor een 120 km lange graveltocht door de van oudsher arme grensstreek met oneindige bossen en uitgestrekte heidevelden. Verstopt tussen die natuurgebieden liggen gravelstroken om je fietshart aan op te halen. Met als hoogtepunten het meanderende gravel van de Neterselse Heide en de eindeloze stroken op de Strabrechtse Heide. 

Heb je de route netjes gevolgd en via Strava of de Fietssport-app 'getrackt'? Dan ontvang je van ons een mailtje waarmee je aan de bar van Cyklist jouw gratis Kwaremontje kunt claimen. Proost en geniet verantwoord! 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant