Routes + Reizen Gewijzigd op 26 juli 2018

5x Koele routes

5x Koele routes Een route die 80 km over de dijk of door de polder loopt is niet handig. Er is nauwelijks beschutting waardoor de zon non-stop op je bolletje schijnt. Deze 5x koele routes bieden je beschutting zodat je niet oververhit thuiskomt.

1

Trainen Met Hennie Kuiper

Denekamp (Overijssel)

Trainen Met Hennie Kuiper
Trainen Met Hennie Kuiper Bekijk deze route

Dé oude trainingsroute van wielerlegende Hennie Kuiper. De glooiende, verkeersluwe route door het buitengebied tussen Losser en De Lutte is perfect om lekker uit te waaien. Na afloop van deze korte route kun je op de finishlocatie een lekker ijsje eten bij de beste ijssalon in de omgeving.

Bekijk deze route
 
2

Rondje Leusden-Zuid

Cothen (Utrecht)

Rondje Leusden-Zuid
Rondje Leusden-Zuid Bekijk deze route

Op deze route fiets je door het Kromme Rijngebied naar Bunnik en via Odijk naar Zeist. Vervolgens door bosrijk gebied naar de grens van Amersfoort en het laatste stukje over de Lekdijk.

Bekijk deze route
 
3

Veluwe Heuvelentocht

Twello (Gelderland)

Veluwe Heuvelentocht
Veluwe Heuvelentocht Bekijk deze route

Het 75 km parcours is uitermate geschikt voor de warme zomermaanden. Het eerste deel van de route loopt langs de IJssel waarna je over de Loenermark, een bosrijk gebied op de Veluwe, fietst. De hogere heuvels op de Veluwe laat je echter links liggen. Je hoeft je dus niet in het zweet te werken.

Bekijk deze route
 
4

60km Essen

Etten-Leur (Noord-Brabant)

60km Essen
60km Essen Bekijk deze route

Op enkele kleine dorpjes na loopt deze route geheel door het West-Brabantse buitengebied. Onderweg passeer je enkele natuurgebieden en een flink aantal bossen waar je beschermd bent tegen de scherpe zon.

Bekijk deze route
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

Inspiratie in je mailbox

Elke maand uitdagende tochten, mooie routes en interessante tips & tricks in je mailbox? Meld je gratis aan voor de Fietssport nieuwsbrief.

Meld je aan
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen