• Overig
  • Gewijzigd op 17 maart 2020

Wielercafé van NTFU en Le Champion

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het Wielercafé op 26 maart in De Proloog in Amerongen komen te vervallen. Wielersportbond NTFU en Le Champion zoeken naar nieuwe datum later dit jaar.
Wielercafé van NTFU en Le Champion

Afgelast

Alle sportevenementen die tot en met 6 april 2020 in Nederland op het programma staan, zijn afgelast vanwege maatregelen tegen het coronavirus. Dat geldt ook voor het Wielercafé op 26 maart in De Proloog in Amerongen. 

Nieuwe datum

Met Le Champion hebben we al veel werk gestoken in de organisatie van het Wielercafé en vinden het jammer dat dit verloren gaat. Daarom houden we de nieuwsgeving over het coronavirus in de gaten en prikken we een nieuwe datum zodra alle lichten weer op groen staan.

Programma wellicht aangepast

Voor dit Wielercafé waren Karsten Kroon, Bram Tankink en Guido Vroemen uitgenodigd. Het is onze bedoeling om dezelfde gasten weer te kunnen presenteren op de nieuwe datum, maar kunnen niet kijken in hun agenda's. We houden dus graag een slag om de arm en nodigen wellicht andere enthousiaste (ex)-wielrenners en/of trainers uit.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant