• Overig
  • Gewijzigd op 15 september 2022

We zomeren nog even door

Van de Biesboschtocht, de Oosterscheldekering en een waterrijke route door de Haarlemmermeerpolder naar de Ketelbrug in Flevoland en het terras bij de nieuwe stek van Fausto Bike & Coffee pal aan de Lek. We hebben iets met water in dit nummer.
We zomeren nog even door

Fiets jij graag langs rivieren, kanalen en meren? Met de IJssel om de hoek neem ik regelmatig de fietspaden en bochtige dijkwegen door de uiterwaarden. Wil ik meer rechttoe rechtaan langs het water dan kies ik voor het Twentekanaal. Da’s altijd genieten, vooral als je de wind mee hebt.

Met als thema Water in deze editie hebben we voor het routeverhaal gekozen voor een waterrijke omgeving de Haarlemmermeerpolder. Middenin in de Randstad is er met enig puzzelwerk een mooi rondje-met-het-pondje van ruim 100km uit te dokteren.

Voor nog meer inspiratie voor een nieuw fietsavontuur schotelen we je een uitgebreide reportage voor van onze nieuwste Fietssport-reis Five Countries die deze zomer zijn vuurdoop had. Met de start en finish op de Limburgse Cauberg fiets je in vier dagen door vijf landen: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg.

"Het enthousiasme van de organisatoren én de twintig deelnemers spat ervan af"

Een evenement waar je ook vijf landen aantikt en de finishstreep op de Cauberg ligt is The Ride. We blikken terug op de editie van dit jaar met twee NTFU-leden; een nieuwelinge en een veteraan in het deelnemersveld. 

De najaarseditie van Fietssport Magazine valt deze week bij alle NTFU- en FietssportPlus-leden op de mat. Veel leesplezier!

 

 

/img
Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Sluit dan een FietssportPLUS-account af en ontvang elk kwartaal het grootste fietsblad van Nederland. Inclusief fietsverzekering en korting op honderden toertochten.

Fietssport Magazine
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant