• Overig
  • Gewijzigd op 2 januari 2017

Vaste MTB-route in Amsterdam?

Het barst in onze hoofdstad van de activiteiten die je kunt ondernemen. Offroad fietsen - afgezien van waterfietsen in de grachten - hoort daar helaas nog niet bij. Daar wil een groep Amsterdamse bikers verandering in brengen.
Vaste MTB-route in Amsterdam?

Amsterdam mist iets, er is namelijk geen MTB-route. Een afgezet en goed onderhouden trail, met heuvels, bochten en obstakels. Voor iedereen die het leuk vinden om offroad te crossen, voor jong en oud. Daarom maakt een groep mountainbikers uit Amsterdam zich hard voor een vaste route. Een vaste route dichtbij zodat je niet altijd met de trein of auto naar Zeist of Schoorl hoeft te reizen maar in je eigen achtertuin een rondje kunt fietsen.

"Amsterdam mist iets, er is namelijk geen MTB-route. Een afgezet en goed onderhouden trail, met heuvels, bochten en obstakels."

Om de interesse te peilen en ideeën uit te wisselen is een Facebook-pagina opgericht. Met dit initiatief willen de mountainbikers de gemeente laten zien dat er behoefte is aan een vaste MTB-route. Dus… like en deel de pagina.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant