• Overig
  • Gewijzigd op 8 april 2022

Samenwerking tussen Shimano en NTFU/Fietssport verlengd

Shimano is al jarenlang trouwe partner van de NTFU en Fietssport. We zijn daarom ook superblij dat we onze samenwerking hebben verlengd. Samen werken we aan een sterke, leuke én veilige wielersport.
Samenwerking tussen Shimano en NTFU/Fietssport verlengd

Over de samenwerking

Dankzij de steun van Shimano kunnen we ons inzetten voor onze verenigingen en behartigen we de belangen van wielrenners, mountainbikers en gravelbikers. Zo lanceerden we vorig jaar met behulp van Shimano de Gravel Code. Door deze code te ondertekenen laat je als gravelbikers zien dat dat je de natuur en andere recreanten respecteert. 

Maar wist je ook dat onze leden dankzij de steun van Shimano gebruik maken van Scan & Go? Het handige inschrijfsysteem voor toertochten ontwikkelden we ruim 10 jaar geleden met hulp van de vooruitstrevende Japanse fietsonderdelengigant.

Via dit slimme systeem registeren we tegenwoordig meer dan een half miljoen deelnemers per jaar, waarmee we lange rijen aan de inschrijftafel voorkomen zodat jij snel uit de startbokken kunt schieten en volop van nieuwe routes kunt genieten.

Service

Samen met Shimano helpen we onze leden natuurlijk ook op technisch gebied. Zo maakten we de videoserie ‘Sleutelen met Shimano’ waarbij we uitleggen hoe je in een handomdraai een lekke band vervangt, nieuwe remblokjes monteert of nieuwe pedalen op je fiets zet. Handig toch?

Check hier de handige ‘Sleutelen met Shimano’ video's.

Is er meer aan de hand met jouw fiets of kom je er zelf niet uit? Dan staan de mechaniekers van Shimano te trappelen om je uit de brand te helpen. Met meer dan 200 Shimano Service Centers in de Benelux is de expert nooit ver weg. Op zoek naar de Service Center bij jou in de buurt? Check onze app of zoek de dichtstbijzijnde werkplaats hier.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant