• Overig
  • Gewijzigd op 23 december 2019

NTFU en FuturumShop werken samen

NTFU en FuturumShop slaan de handen ineen voor een sterkere wielersport. De grootste online specialist voor wielrenners en mountainbikers brengt de mooiste toertochten bij haar klanten onder de aandacht én beloont Fietssport PLUS-gebruikers.
NTFU en FuturumShop werken samen

NTFU en FuturumShop slaan de handen ineen voor een sterkere wielersport. De grootste online specialist voor wielrenners en mountainbikers brengt de mooiste toertochten bij haar klanten onder de aandacht én beloont Fietssport PLUS-gebruikers. Door de krachten te bundelen kunnen kunnen wij meer voor jou als wielrenner of mountainbiker betekenen. Hoe we dat doen? 

Promotie toertochten

Uit onderzoek van Gfk, BikeMotion en de NTFU blijkt dat 331.000 fietsers al regelmatig een toertocht fietsen. Samen zijn zij elk jaar goed voor 1,8 miljoen starts. Om nog meer mensen enthousiast te maken voor het fietsen van tochten, informeert FuturumShop haar fanatieke klanten over mooie tochten in de buurt. 

Inspiratie en advies

In ons Magazine én online vind je gave reisverhalen, nieuws uit de branche, de mooiste routes en tochten en lees je over training, voeding en gezondheid. Ook FuturumShop heeft allerlei leuke blogs zodat jij het juiste materiaal kiest. Wat dacht je van de keuzehulp voor onderkleding, winterschoenen of banden

Speciale korting

Als PLUS-gebruiker profiteer je het hele jaar door van exclusieve aanbiedingen. Daarnaast willen we je aan het einde van het jaar nog eens bedanken. Ben je van plan om binnenkort bij FuturumShop te bestellen? Maak dan gebruik van onderstaande aanbiedingen. Klik hier voor meer info en om te bestellen. 

FUTURUM Neck warmer t.w.v.: GRATIS*

*Minimale bestelwaarde van 25,00 euro

XAND Ride Essentials Kit: van 54,95 voor 39,95

FUTURUM Cycling BackPack 18-25L: van 94,99 voor 49,99

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant