• Overig
  • Gewijzigd op 28 februari 2023

Nieuw op Fietssport.nl: Ontdek, het startpunt voor iedere fietser

Fietssport.nl zet je altijd op het juiste spoor. Om je nog beter de weg te wijzen hebben we de mooiste routes, tofste tochten, beste binnen- en buitenlandse fietsparadijsjes en nog veel meer voor je op een rijtje gezet op onze nieuwe Ontdek-pagina.
Nieuw op Fietssport.nl: Ontdek, het startpunt voor iedere fietser
Nieuw op Fietssport.nl: Ontdek, het startpunt voor iedere fietser
Leuk nieuws! Vanaf nu vind je op Fietssport.nl een super handig overzicht van de beste fietsgebieden en -spots: Ontdek. Op deze nieuwe pagina hebben we per provincie de verrassendste beklimmingen, veelzijdigste routes, pittigste kasseienstroken, langste dijken en leukste toertochten voor je opgesomd. Ook vertellen we waar je in het buitenland het beste aan de bak kunt. Dankzij Ontdek beleef je de mooiste fietsavonturen!

Fraaie fietsgebieden

Nederland is het mooiste fietsland ter wereld. Of je nu wielrenner, mountainbiker of gravelaar bent: iedere sportieve fietser komt in ons kikkerlandje ruimschoots aan zijn trekken. Al deze mogelijkheden kunnen er echter ook voor zorgen dat door de bomen soms het bos niet meer ziet. Daarom hebben we 13 fraaie fietsgebieden (11 provincies en 2 natuurgebieden) voor je op een rijtje gezet.

Ieder gebied heeft zijn eigen inspiratiepagina. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de beste mountainbikeroutes van Drenthe, de fraaiste toertochten in Brabant of de gaafste gravelstroken op de Veluwe? Dan ben je op Ontdek aan het juiste adres. Ook handig is de kaart waar we de niet te missen fietsspots (kasseienstroken, bruggen, kunstwerken, dijken etc) hebben gepinpoint.

Buitenlandse hotspots

Toch een kijkje over de grens nemen? Check onze buitenlandse hotspots en er gaat een wereld voor je open. Zo verklappen we op onze Zwitserland-pagina waar je de allermooiste 'hemelpoorten' vindt en waan je je op de Catalonië-pagina meteen in het zonnige zuiden. Uiteraard kun je hier ook terecht voor avontuurlijke routes, bijzondere plekken en boeiend reisverhalen.

Kortom, jouw volgende fietsavontuur begint op Ontdek!
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant