• Overig
  • Gewijzigd op 17 maart 2021

NIEUW! Fietssport app

Vandaag introduceren we de nieuwe Fietssport app. Met deze app heb je voortaan een complete wielergids in je achterzak. Zo kun je alle toertochten bekijken, ruim 1000 routes downloaden én de mooiste spots ontdekken. Plan alvast je volgende fietsrit.
NIEUW! Fietssport app
NIEUW! Fietssport app

Een jaar lang hebben we met man en macht aan de Fietssport app gewerkt. Het resultaat is een digitale wielergids waarin alle NTFU-toertochten staan, uitdagende routes én leuke fietsspots. Download de app en beleef de mooiste fietsavonturen.

Hoe werkt de app?

Op basis van jouw GPS-locatie stelt de app een lijst samen met toertochten, routes en spots bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook op onbekend terrein zoeken naar verrassende plekken en leuke evenementen. Swipe door de kaart of gebruik de uitgebreide filter.

Toertochten en routes

Hoewel er voorlopig nog geen toertochten zijn, kun je uiteraard wel al plannen maken. Want Nederland barst van de prachtige toertochten, ook na corona. In de Fietssport-app vind je het grootste aanbod van toertochten en maak je eenvoudig een verlanglijstje. Daarnaast beschikt de app over ruim 1.000 routes die je op eigen houtje kunt fietsen. De routes zijn samengesteld door ervaren routemeesters bij NTFU-verenigingen, liefhebbers die jou graag over de mooiste wegen en paden voeren.

Ontdek nieuwe spots

Naast toertochten en routes staat de app boordevol uitdagende klimmen, kasseien, gravelstroken, monumenten en wielercafés. Sommige spots kunnen fanatieke fietsers dromen, zoals de Posbank of de Cauberg. Maar de app bevat ook verborgen pareltjes en mooie verhalen. Weet jij bijvoorbeeld het verhaal achter het witte stadje Thorn of ken je de witte wegen van de Kampina? Enig idee hoe lang de Houtribdijk is of waar je het breedste fietspad van Nederland vindt?

De app bevat al ruim 200 spots en dagelijks worden er nieuwe plekken toegevoegd. Zo blijf je ontdekken.

Download de gratis app

Start met ontdekken en download de Fietssport-app gratis in de App Store of Google Play. Heb je al een Fietssport-account? Log dan met dezelfde gegevens in. Wil je alles uit de app halen? Neem Fietssport PLUS. Je hebt dan toegang tot de complete kalender, downloadt alle routes als GPX en schrijft je eenvoudig in voor toertochten. Bovendien is je fiets tijdens iedere rit goed verzekerd.


 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant