• Overig
  • Gewijzigd op 28 juli 2021

Netwerken op de fiets

Of je nu een kleine zelfstandige ondernemer bent of directeur van een groot bedrijf, op de fiets maak je makkelijk kennis met elkaar. Neem daarom eens een kijkje op pedalpact.cc, een businesspeloton waar het om fietsen én netwerken draait.
Netwerken op de fiets

Het idee achter pedalpact.cc is netwerken. Niet via Teams of Zoom, maar op de fiets. Een soort Linkedin voor fietsers. Je kunt met alle gebruikers op het platform afspreken, op een moment dat jij dat wilt. Momenteel zijn er ruim 300 fietsers waarmee je op pad kunt gaan. 

Hoe werkt het?

Iedere gebruiker heeft een eigen profiel op pedalpact.cc. Met een paar kliks plan je vervolgens je eigen zakelijke fietsrit op een plek en locatie naar keuze. Daarna nodig je de fietsers uit die jij interessant vindt. Of je sluit aan bij een bestaande rit. Deze ‘pacts’ komen vervolgens allemaal netjes in je agenda te staan. 

Tijd besparen

“Iedereen heeft het druk. Dus als je tijdens je fietskilometers ook je zakelijk netwerk kunt vergroten, sla je twee vliegen in één klap. En doordat je op pedalpact.cc van tevoren ziet wie meefietst, kun je precies aansluiten bij die ritten die jou interessant lijken”, zegt oprichter Daan Walet. “Zo wordt netwerken niet alleen leuker, maar pluk je er hopelijk ook meer vruchten van. En als je zakelijk uitgepraat bent, kun je altijd nog over carbon en staal praten.” 

Voorlopig gratis

Zakelijk netwerken wordt pas interessant als er daadwerkelijk een netwerk is. Daarom is het lidmaatschap tijdelijk gratis. Dit blijft zo totdat er voldoende leden zijn. Naar verwachting zal het pedalapact.cc lidmaatschap in 2022 geld gaan kosten (zo’n €120). Alle huidige leden krijgen voor die tijd een exclusieve korting aangeboden.

Benieuwd?

Wil jij je zakelijk netwerk vergroten op de racefiets of mountainbike? Neem een kijkje op pedalpact.cc en plan jouw zakelijke fietsrit. Registreren is nu tijdelijk gratis.
 

fotocredit: Merlijn. S Photography

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant