• Overig
  • Gewijzigd op 5 december 2017

Met korting naar de Zesdaagse van Rotterdam

Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Van 4 t/m 9 januari strijden de toppers in het baanwielrennen om een ereplaats. Wil je erbij zijn? Via Fietssport krijg je korting op je toegangsbewijs.
Met korting naar de Zesdaagse van Rotterdam

Spektakel gegarandeerd

Begin volgend jaar reizen de topbaanwielrenners af naar Rotterdam voor de Zesdaagse. Twee koppels die de Zesdaagse al op hun naam schreven keren terug naar Ahoy. De Duitsers Roger Kluge en Chrstian Grasmann, de huidige titelverdedigers, nemen het onder meer op tegen het Spaanse tweetal Albert Torres en Sebastian Mora, dat in 2016 met de bloemen naar huis ging. De wereldkampioenen op de koppelkoers, Morgan Kneisky en Benjamin Thomas zijn eveneens van de partij. Spektakel gegarandeerd.

Kids Day Zesdaagse

Heb je kinderen? Maak er dan een familieuitstapje van! Delta Cycling Rotterdam organiseert samen met Ahoy, Roompot en Wooning Keukens en Badkamers een familiedag met een programma voor de jeugd. Kinderen kunnen onder begeleiding van de renners van Delta Cycling hun vaardigheden ofenen op een pumptrack, vragen stellen aan profrenners, hun snelheid testen en versiering voor hun fiets in elkaar knutselen. 

Check voor meer info de Facebook eventpagina van de Kids Day Zesdaagse.

Tickets winnen?

Wij stellen 5x2 kaarten beschikbaar. Wat moet je daarvoor doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat ons via info@fietssport.nl weten met wie jij naar Ahoy wilt en waarom. De winnaars maken we op vrijdag 15 december bekend. 

 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant