• Overig
  • Gewijzigd op 3 juni 2022

Met Fietssport de heuvels in

In deze editie leggen we de focus op de natuurlijke en onnatuurlijke verhogingen in ons landschap, de heuvels, zoals de Lemelerberg en de serieus uitdagende track van slechts 5 kilometer op een voormalige afvalberg in het Brabantse Netersel.
Met Fietssport de heuvels in

Zuid-Limburg ligt natuurlijk voor de hand als je het over Hollandse heuvels wilt hebben. We doen het Limburgse land aan met een bezoek aan Fixed Gear Coffee in Maastricht. Ook hoppen we de grens over naar Slovenië, een relatief onbekende parel, voor elk niveau en soort fietser, met gegarandeerd geweldige vergezichten. Een mooie toevoeging voor je bucket list!  

Doe mee met een toertocht

Sfeer proeven bij één van onze vele toertochten doen we deze keer, hoe toepasselijk, bij de Bergtoer vanuit Ochten. Over toertochten gesproken, ik geef je graag een tip mee. De Jan Janssen Classic, een ware klassieker op onze kalender, wordt 25 juni voor de allerlaatste keer georganiseerd. Wil je serieus veel hoogtemeters maken? Dan word je niet teleurgesteld bij de Jan Janssen Classic.

Ga goed voorbereid op pad

Een goede voorbereiding is belangrijk mocht je deze zomer de bergen in gaan. Daar gaat onze trainingsexpert in dit artikel verder op in. Ben je goed getraind, dan vlieg je omhoog, zodat je extra tijd hebt om van het uitzicht te genieten. 

De zomereditie van Fietssport Magazine valt volgende week bij alle NTFU- en FietssportPlus-leden op de mat.

Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant