• Overig
  • Gewijzigd op 13 september 2023

Het vernieuwde Fietssport magazine is uit!

Een nieuwe vormgeving en boordevol inspiratie. Dat is het nieuwe Fietssport magazine in een notendop. Het magazine is vernieuwd, met als doel jou als lezer nog beter te bedienen. Volgende week ligt-ie weer bij onze trouwe leden op de mat!
Het vernieuwde Fietssport magazine is uit!
Het vernieuwde Fietssport magazine is uit!
Dat betekent: meer ruimte voor fotografie bij reviews en reisverhalen. Maar ook: bredere kolommen bij interviews, zodat je er nog lekkerder bij weg kunt lezen.

Kleurrijk
Het thema van Fietssport magazine #3 is Kleurrijk. De cover is in ieder geval kleurrijk geworden. In een interview met drie fietsers van uiteenlopend pluimage gaan we in op de vraag: hoe kleurrijk is fietsend Nederland? We kunnen alvast verklappen dat dat vies tegenvalt: 98 procent van de fietsers heeft bijvoorbeeld géén migratie-achtergrond.


Routes
We testen de kleurrijke Canyon Ultimate CF SLX. Is deze fiets boter noch vis of juist een veelzijdige alleskunner? We bieden je verder route-inspiratie vanuit Zeeland en Drenthe, waar we een MTB-feestje vierden op de Hondsrug. Last but not least spraken we met één van de kleurrijkste fietsers van Nederland: Piet van den Krommenacker. De 81-jarige Brabander is een markante verschijning op toertochten. Ben je lid van de NTFU? Dan valt ‘ie, zoals je gewend bent, op de deurmat.


We zijn benieuwd hoe de nieuwe vormgeving in de smaak valt. Reacties? Mail ze naar: redactie@fietssport.nl
 
Bram de Vrind
Door Bram de Vrind

Gek van reizen én fietsen. Inspireert fietsers letterlijk hun grenzen te verleggen met reisverslagen op Fietssport.nl en in Fietssport Magazine.

Dit vind je misschien ook interessant