• Overig
  • Gewijzigd op 9 september 2021

Help mee om je fietstocht nog leuker te maken!

Maak jij regelmatig een rondje op je racefiets? Dan zijn de ANWB, Fietsersbond, Fietsplatform en NTFU benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de fietspaden? Vul de vragenlijst in en maak fietsen nóg leuker!
Help mee om je fietstocht nog leuker te maken!
Help mee om je fietstocht nog leuker te maken!

Wat vind jij van het fietsen in Nederland?

Nederland is een paradijs voor fietsers. Met meer dan 33.000 km aan fietsroutenetwerken kun je letterlijk alle kanten op. Maar wat vind jij eigenlijk van de mogelijkheden om een rondje te fietsen? Wat is voor jou belangrijk bij een fietstocht, wat scoort goed en waar kan het beter? De ANWB doet hier deze zomer onderzoek naar. 

Dus knijp in je remmen en neem even de tijd om deze vragenlijst in te vullen. Door jouw ervaringen te delen help je mee om fietsen nog leuker te maken. Bovendien maak je kans op een fietsarrangement van ANWB Reizen op Texel of 1 van de 25 fietsverlichtingsets!

Vul de vragenlijst in en maak kans op leuke prijzen!

Wat doet de ANWB met het onderzoek?

Alle provincies krijgen van de ANWB een rapport met de resultaten voor de eigen provincie. Die worden afgezet tegen de resultaten van andere provincies en het gemiddelde van Nederland. Zo weten de provinciale bestuurders precies wat er te doen is om het fietsen te verbeteren. 

Samenwerking

De ANWB werkt samen met de Fietsersbond, NTFU en het Landelijk Fietsplatform om het recreatief fietsen in Nederland te verbeteren. Daarom vragen deze organisaties ook aan hun leden en achterban om de vragenlijst in te vullen. Zo krijgen ze een goed en volledig beeld van de meningen van alle fietsers! De resultaten van dit onderzoek tellen ook mee bij het bepalen van de Fietsregio 2022, een benchmark van het Fietsplatform.
 

fotocredit: Bram de Vrind en Ard Krikke

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant