• Overig
  • Gewijzigd op 9 maart 2021

Freeride filmtip: Accomplice

Reizen zit er nog even niet in. Gelukkig kun je wel wegdromen bij 'Accomplice'. De film schotelt je 52 minuten lang adembenemende beelden voor van bikers die op zoek zijn naar de beste bikespots van de wereld. Sit back and enjoy the ride!
Freeride filmtip:  Accomplice
Freeride filmtip:  Accomplice

In 'Accomplice' (2020) gaan de beste freeriders van de wereld op zoek naar spots waar ze hun halsbrekende kunsten kunnen vertonen. Deze speurtocht brengt ze onder andere in India, Amerika en Canada.

Eenmaal ter plekke laten daredevils als Cam McCaul, Nico Vink, Kurt Sorge, Hannah Bergemann en Andreu Lagondeguy zien wat ze allemaal in huis hebben. De meterhoge sprongen, de overweldigende natuur, de huiveringwekkende afdalingen en het fantastische camerawerk; ze laten je allemaal naar het puntje van je stoel schuiven. 

De door het Canadese Teton Gravity gemaakte film is maar liefst 52 minuten lang en sinds kort te zien op Netflix.

Hieronder alvast een visueel voorproefje.

Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant