• Overig
  • Gewijzigd op 14 december 2022

Filmtip: Danny MacAskill’s Postcard from San Francisco

Dat Danny MacAskill het trial biken nog niet verleerd is blijkt uit zijn nieuwste video: Danny MacAskill’s Postcard from San Francisco. Met de Golden Gate Bridge en Alcatraz op de achtergrond haalt de Schotse YouTube-ster halsbrekende toeren uit.
Filmtip: Danny MacAskill’s Postcard from San Francisco

Danny MacAskill laat in zijn nieuwste film zien dat hij nog steeds tot de beste trial bikers ter wereld behoort. De 36-jarige Schot scoorde in 2009 een kijkcijferhit op YouTube met Inspired Bicycles. In de inmiddels 13 jaar oude video (39 miljoen weergaves) zie je hoe Danny de straten van Edinburgh 'onveilig' maakt met zijn onnavolgbare tricks.

Ook Danny's andere producties - Imaginate, Gymnasium, Way back home, The Slab, trokken miljoenen kijkers en leverden hem lucratieve sponsordeals met onder andere Red Bull en Santa Cruz Bicycles op. Met Danny MacAskill’s Postcard from San Francisco laat de dappere durval zien dat hij nog steeds een aardig potje kan fietsen. Kijk en geniet!

 

Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant