• Overig
  • Gewijzigd op 4 juli 2017

Fietssport: Work in progress

Er wordt hard gewerkt aan Fietssport.nl. Zo kijken we hoe we het toertochten- en routeoverzicht kunnen verbeteren en onderzoeken we het registratieproces. Maar er worden ook nieuwe pagina's ontwikkeld: Fietssport Clubs komt eraan.
Fietssport: Work in progress

Zijn er in jouw omgeving meer liefhebbers van de fietssport? Die kans is zeer groot. Zeker gezien het aantal fietsverenigingen dat we hebben in Nederland: bij de NTFU zijn maar liefst 550+ verenigingen aangesloten. Met Fietssport Clubs is het straks mogelijk om via Fietssport.nl op zoek te gaan naar een leuke vereniging bij jou in de buurt.

Fietssport in ontwikkeling

Een jaar geleden ging Fietssport.nl live. De toertochten uit de NTFU-kalender en het nieuwe routeplatform vormden de basis. In november kwamen daar het online magazine en de digitale Scan & Go pas bij. Ook daarna hebben we niet stil gezeten. Fietssport is een platform in ontwikkeling en met behulp van de input van onze gebruikers werken we continue aan het verbeteren van de inhoud, de vorm én de techniek.

Fietssport Clubs

Een van onze wensen is het zichtbaar maken van het aanbod van lokale fietsverenigingen. Fietsen doe je meestal niet alleen en al helemaal niet online. En: fietsen wordt leuker als je het samen doet. Tijdens een rustige duurtraining bijvoorbeeld, door samen naar een toertocht te gaan, of door gebruik te maken van de kennis en kunde van een collega-fietser of een wielertrainer. Dit allemaal kan bij een fietsclub. Via Fietssport.nl ontdek je straks wat die lokale verenigingen jou allemaal te bieden hebben!

Het aanbod van lokale verenigingen verdient wat ons betreft een groter podium. 

Feedback

Maak jij wekelijks gebruik van Fietssport en heb je wat ideeën die je met ons zou willen delen? Mail dan naar feedback@fietssport.nl, we zijn erg benieuwd naar je ervaringen!

Fiets jij bij een club en vind je dat jouw vereniging straks ook zichtbaar moet zijn op Fietssport? Stuur dan een mailtje naar info@fietssport.nl met jullie contactgegevens, dan gaan we samen aan de slag!

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant