• Overig
  • Gewijzigd op 24 november 2017

Fietssport Magazine 6/2017

Traditiegetrouw staat de decembermaand in het teken van terugblikken naar de afgelopen elf maanden, maar ook vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Daarover kun je heerlijk wegdromen, de rode draad van de afsluitende editie van 2017.

In de decembereditie geven je droominspiratie mee met een reisreportage over historische bergpassen in de Zwitserse Alpen, die je alvast hier kunt lezen, en de hemelse trails rondom Kronplatz. Of misschien droom je wel over een nieuwe fiets? Onze technische redactie doet een aantal suggesties voor je.

En wat te denken van een droomcarrière in de fietswereld? Arnt Jalvingh waagt de sprong in het diepe met zijn handgespaakte wielen. Of droom je over een sportieve uitdaging? Een echte wedstrijd rijden, gewoon voor de fun of je grenzen verleggen. Probeer dan eens een nightride of een funklassewedstrijd. 

Wat je plannen ook mogen zijn, je hebt genoeg leesvoer bij de kerstboom en de oliebollen. Fijne feestdagen!

Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Fietssport Magazine is hét tijdschrift voor sportieve wielrenners en mountainbikers. Elke 2 maanden ontvang je inspiratie, persoonlijke verhalen, nieuws uit de branche, reisverhalen en tips over training, voeding en gezondheid, zo op je deurmat.

Meer info
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant