Overig Gewijzigd op 8 oktober 2018

Fietssport Magazine 5/2018

De één zoekt het op, de ander blijft er ver vandaan: sportieve uitdagingen aangaan waarbij alleen de gedachte al je het angstzweet doet uitbreken. Angst is het thema van deze editie.

Neem het openingsverhaal van Bram de Vrind, die in Zwitserland een tocht van 220 km aanging met negen cols. Vooraf had hij het zich heel anders voorgesteld. Bij de eerste klim voelen zijn benen echter al niet best aan en nauwelijks over de helft komt hij zichzelf enorm tegen. Uitrijden of afstappen?

Dalen en gravelfun

Afdalen is vaak ook wel een dingetje bij menig wielrenner en mountainbiker. Wij geven je tips voor zowel op het asfalt als op de kronkelende singletracks in het bos. Daarnaast gaan we het gravel opzoeken. In steeds meer tochten kom je stroken onverhard parcours tegen. Eng? Nee hoor. We doen ervaring op in de Strade Bianche Brabant waarin 30 km grind, zand en gravel voorbij komt. En zo'n funklasse wedstrijd van de KNWU? Is dat leuk om te doen? Ook daar tekenen we een eerste ervaring op.

Fietssport Magazine nr. 5 valt deze week bij de lezers in de bus.

Wilma Vorselman

Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant

Fietssport Magazine: inspiratie op je deurmat

Fietssport Magazine is hét tijdschrift voor fanatieke wielrenners en avontuurlijke mountainbikers. Inspiratie, persoonlijke verhalen, nieuws uit de branche, reisverhalen en tips over training, voeding en gezondheid, zo op je deurmat.

Meer info
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen