• Overig
  • Gewijzigd op 23 juli 2018

Fietssport Magazine 4/2018

Het wielerseizoen is in volle gang. Na alle trainingsarbeid in de lente en vele kilometers in de benen kun je nu eindelijk pieken.

Het volgende nummer van Fietssport Magazine staat dan ook in het teken van 'pieken'. We geven je tips hoe je jouw zomerconditie het beste vast kunt houden, leggen uit hoe je omgaat met pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel én bespreken de symptonen van overtraining. 

Dak van de wereld

Verder nemen we je mee naar de mooiste plekken in Midden-Limburg, lichten we enkele klimroutes voor mountainbikers en wielrenners uit én mountainbiken we door de Himalaya, het dak van de wereld. 

Fietssport Magazine valt vanaf 6 augustus bij lezers op de mat. 

Fietssport Magazine: inspiratie op je deurmat

Fietssport Magazine is hét tijdschrift voor fanatieke wielrenners en avontuurlijke mountainbikers. Inspiratie, persoonlijke verhalen, nieuws uit de branche, reisverhalen en tips over training, voeding en gezondheid, zo op je deurmat.

Meer info
Bart van de Vossenberg
Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant