• Overig
  • Gewijzigd op 21 juli 2017

Fietssport Magazine 4/2017

Met een goede conditie zit je met plezier op de fiets. Je kunt meer kilometers maken, hebt meer kracht in de benen en je houdt het langer vol. In deze editie aandacht voor de fitte fietser!

In de zomer maak je meeste kilometers, maar als de dagen weer korter worden, lever je weer kilometers in. Hoe houd je je topconditie zolang mogelijk vast? Inspanningsfysioloog Marcel Schmitz geeft je tips. Bij EnergyLab gaat een van onze redacteuren met een conditietest én een bodyscan de confrontatie met zichzelf aan: hoe fit ben ik eigenlijk?

Onze razende reporter Bram heeft zijn fitheid wel bewezen, hij fietste de Gran Fondo New York uit met een prachtige finish. Zijn verhaal kun je in het magazine lezen, maar ook hier.

Verder een interview met een van de fietsers van de Brabantse vriendengroep HardZatZo, inmiddels BN-ers geworden door de documentaire Demarrage. Allen al aardig op leeftijd, in de 70 of zelfs 80, maar nog minstens twee keer in de week op de racefiets.

En in de afgelopen maanden barstten de grote fietsmerken los met aankondigingen van nieuwe modellen. We testten voor jou de Merida Reacto en de Liv Langma. In de Dream Machine is deze keer de Cannondale CAAD 12 105 aan de beurt. Veel leesplezier!

Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Fietssport.nl heeft ook een tijdschrift boordevol inspiratie voor sportieve wielrenners en mountainbikers. De onafhankelijke redactie bestaat uit fanaten die de ontwikkelingen op fietsgebied nauwgezet volgen.

Lees meer
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant