• Overig
  • Gewijzigd op 15 juni 2017

Fietssport Magazine 3/2017

In de juni-editie zoeken we het avontuur in binnen- en buitenland op. Van de Italiaanse Dolomieten en fietsvriendelijk Taiwan tot de avontuurlijkste toertochten in eigen land.

Voor deze editie met als thema Avontuur konden we het natuurlijk niet laten om ook over de grens te gaan op zoek naar sportieve uitdagingen. Het Italiaanse koersen in een Granfondo, de fietsveelzijdigheid van een ver-weg-bestemming als Taiwan en de introductie van de langste wielerwedstrijd ter wereld, de Trans-Siberië Extreme; in 24 dagen 10.000 km koersen, van Moskou naar Vladivostok.

Binnen onze eigen landsgrenzen aandacht voor de groeiende populariteit van de triathlon. Wat komt er allemaal bij kijken als je wilt meedoen aan een triathlonwedstrijd? En ken je de Surprise-Me-functie al van je fietsnavigatie? De gps schotelt je drie routes voor en rijden maar. Sturen ze je het bos in of word je ook echt verrast? We probeerden er twee uit. En mocht je deze zomer gewoon in eigen land verblijven, zoek een mooie toertocht uit; we lichten de vier avontuurlijkste voor je uit!

 

 

 

Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Fietssport.nl heeft ook een tijdschrift boordevol inspiratie voor sportieve wielrenners en mountainbikers. De onafhankelijke redactie bestaat uit fanaten die de ontwikkelingen op fietsgebied nauwgezet volgen.

Lees meer
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant