• Overig
  • Gewijzigd op 21 april 2017

Fietssport Magazine 2/2017

De aankomende editie van Fietssport Magazine staat in het teken van lef. Zonder een dosis durf kom je nergens. Op de fiets ontdek je nieuwe routes, ga je nieuwe uitdagingen aan en leer je nieuwe skills.
Fietssport Magazine 2/2017

Onze reisjournalist Bram ontbreekt het niet aan een flinke dosis lef en onderging diverse glibberige kasseistroken in de Vlaamse Ardennen. Met zijn ervaringen openen we deze editie. 

Lef zien we ook in onze nieuwe rubriek Fietsspot, waarin we bijzondere wielercafé ’s in de kijker zetten. We bijten de spits af in Brabant, met de Velosoof in Eindhoven, waar wielerpassie en gedurfd ondernemerschap bij elkaar komen. In Drenthe gingen we langs bij de ladies van Lef (lachen en fietsen) in Assen, een groep van zo’n dertig wielrenners en mountainbikers, die met elkaar de grootste lol beleven.

Anders durven doen

En we gingen de grens over, naar de Berliner Fahrradschau, een fietsbeurs die zich vooral richt op het fietsen als levensstijl. Met weinig grote merken, maar heel veel kleine en startups, op een bijzondere locatie, een voormalig treinstation in hartje Berlijn. Ook dat is lef; het net even anders durven doen dan andere beurzen.  

Tenslotte verlegt mountainbiker Michel Romen zijn grenzen in Zuid-Spanje, de omgeving van Málaga, waar je de meest spectaculaire trails langs metersdiepe afgronden kunt rijden. Met de nodige lef en zelfkennis kom je er wel en kun je het ook navertellen…

 

/img
Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Fietssport.nl heeft ook een tijdschrift boordevol inspiratie voor sportieve wielrenners en mountainbikers. De onafhankelijke redactie bestaat uit fanaten die de ontwikkelingen op fietsgebied nauwgezet volgen.

Lees meer
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant