• Overig
  • Gewijzigd op 15 februari 2019

Fietssport Magazine 1/2019

Een laagje kleding minder, de dikke muts, sjaal en handschoenen kunnen weer in de kast: de lente is in aantocht! In het nieuwe nummer veel aandacht voor een fietsrijk voorjaar.
Fietssport Magazine 1/2019

Heb jij je plannen voor de komende maanden al rond? Welke toertochten ga je fietsen? Rustig opbouwen voor de Amstel Gold Race of Limburgs Mooiste? En gaat in de zomervakantie de fiets ook mee? Twee wielertrainers geven je tips hoe je je het beste kunt voorbereiden op jouw doel.

De mooiste routes

Fietssport.nl herbergt een schat aan routes in Nederland die je gratis kunt downloaden. In elke editie lichten we een bijzondere route uit. We reisden af naar Zeeland voor de Cycle Challenge 100, samengesteld door de clubleden van RTC Schouwen-Duiveland.

De lentecheck

Regelmatig onderhoud aan je geliefde tweewieler is belangrijk om zorgeloos vele kilometers te kunnen maken. Sleutel je graag zelf aan je racefiets of mountainbike? Dan geven we je graag tips voor een uitgebreide lentecheck.

En verder

Een van onze techneuten testte een bijzondere bike, de Ferander Snelle Jelle, we kijken vooruit op de Bike MOTION beurs (lees onze 10 bezoektips), gingen op de koffie bij Maats Cycling Culture en verkenden het jubileumevent van de Brabantse wielerclub TC Woensel, de 040-Ride.

De lente-editie valt in de week van 18 februari bij alle NTFU- en Fietssport Plus-leden op de mat.  

Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant