Overig Gewijzigd op 16 februari 2018

Fietssport Magazine 1/2018

De eerste editie van Fietssport Magazine past nog net door je brievenbus, want de toertochtenkalender 2018-2019 is er aan toegevoegd én in het magazine vind je volop inspiratie voor nog meer fietsplezier.

Zo geven we je poets- en onderhoudstips om je racefiets weer helemaal spic en span voor te bereiden op het hoogseizoen. Maar natuurlijk moeten je benen het vooral doen, dus lees je ook hoe jij je goed kunt voorbereiden op de lente, zodat je niet al na 20 km je tong op het stuur hebt liggen... Wat is het nut van krachttraining? Wat voor oefeningen kun je zoal doen zonder dat je een abonnement moet afsluiten bij de sportschool?

Heb je jezelf een bepaald doel gesteld dat je dit jaar wilt volbrengen? Een tocht van 100 of 150 km of misschien wel 200? Of ga je dit jaar liever de grens over in het spoor van de profs een klassieker rijden als Luik-Bastenaken-Luik? Wij hebben alvast ter inspiratie voor jou de Schleck Granfondo gereden. Inderdaad, in het trainingsgebied van de Luxemburgse oudprofs Andy en Frank Schleck.

Hoe je je warm kunt eten, lees je in onze voedingsrubriek, onze trainingsexpert gaat in op de term 'pacing', je komt alles te weten over de derde editie van de Holland Classic op 5 en 6 mei en we schotelen je drie routes in de Franse Provence voor. 

 

Wilma Vorselman

Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant

Fietssport Magazine bij Bike Totaal

De dubbeldikke Fietssport Magazine met toertochtenkalender 2018-2019 is ook verkrijgbaar bij meer dan 150 Bike Totaal winkels. Kijk snel waar jij een exemplaar kunt scoren.

Zoek een winkel
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen