• Overig
  • Gewijzigd op 10 oktober 2016

Fietssport heeft nu ook een online magazine!

We zijn erg trots op deze nieuwe functie op Fietssport.nl: het online magazine! Naast een uitgebreid overzicht aan toertochten en routes vind je op Fietssport nu ook informatie over training, gezondheid, voeding en andere thema's.
Fietssport heeft nu ook een online magazine!

Grensverleggend sportief. Dat is ons motto. Hoe kunnen we jou helpen je grenzen te verleggen? Met deze nieuwe peiler op Fietssport willen we je informeren over onder andere sportvoeding, inspireren met mooie reisverhalen en uitdagen met tips om te werken aan conditie of kracht. En omdat Fietssport ontwikkeld is voor een optimaal gebruik op tablet of mobiel krijg je het gevoel dat je door een magazine bladert, althans: zo denken wij erover! ;-)

Nu al vind je op Fietssport Tips en tricks waarmee je snel aan de slag kunt. Zo lees je meer over mountainbiken in het donker in ‘5 Tips voor nightrides’. Maar je kunt ook de diepte in met het artikel ‘Over souplesse’ waarin je leest over een efficiënte fietstechniek waarmee je hogere snelheden kunt halen.

Blijf op de hoogte

Op Fietssport zul je steeds weer nieuwe artikelen en verhalen vinden geschreven door liefhebbers van de fietssport. Wil je op de hoogte blijven van het laatst nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of word fan van Fietssport op Facebook.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant