• Overig
  • Gewijzigd op 19 april 2022

Enquête: Hoe inclusief is de fietssport?

Fietsen verbindt en verenigt mensen, het is voor iedereen. Het is gezond en maakt gelukkig. Daarom is het belangrijk dat fietsen toegankelijk, veilig en inclusief is. Iedereen moet zich welkom voelen ongeacht hun verschillen. Maar is dat wel zo?
Enquête: Hoe inclusief is de fietssport?
Enquête: Hoe inclusief is de fietssport?

Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat de wielersport een veilige en inclusieve plek is voor iedereen? Vul dan de enquête in voor 1 mei.Hiermee geef je de NTFU meer inzicht in de samenstelling van de wielerpopulatie en meer inzicht in de huidige status omtrent inclusie. Invullen kost je zo’n vijf tot tien minuten en er zijn mooie prijzen mee te winnen: 

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Werkgroep

Wij waarderen het als je de vragenlijst invult, maar als je meer wilt betekenen dan kan dat ook. De NTFU stelt een werkgroep samen die zich gaat bezighouden met diversiteit en inclusie. Heb je kennis van of ervaring met deze thema's binnen het fietsen? Of je bent erg enthousiast en gemotiveerd om de wielersport een plek te maken waar iedereen zich welkom voelt? Neem dan contact op met Manon en praat mee. 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant