• Overig
  • Gewijzigd op 25 juli 2019

Denk mee over de ontwikkeling van Fietssport

De gebruikers van Fietssport zijn dik tevreden. We ontvingen een 8,5 op ons rapport. Toch kan het altijd beter. Vaak delen wij tips, maar nu willen we graag wat leren van jou.
Denk mee over de ontwikkeling van Fietssport

We hebben niet stil gezeten, Fietssport is de afgelopen periode flink gegroeid. Tijd om verder te bouwen. Natuurlijk hebben wij daar ideeën over, maar misschien heb jij een veel beter idee. Moeten de mooiste klimmetjes op onze website worden toegevoegd? Kan de toertochtfilter uitgebreider? Of wil je eenvoudig met andere fietsers afspreken? Denk met ons mee!

Denk en fiets met ons mee

Op zaterdag 17 augustus nodigen we je uit om met ons mee te denken. Het programma begint om 10 uur bij het Dutch Bicycle Center in Nijmegen. In de ochtend wisselen we leuke ideeën uit en kijken we samen hoe de site nog beter kan. In de middag maken we een mooie tocht door de heuvels rondom Nijmegen. Als iedereen een beetje doorfietst zijn we om 17 uur weer terug:) 

Waarom wil je ons helpen?

  • Als eerste mag je nieuwe functionaliteiten testen, een soort sneak preview dus. 
  • Als bedankje ontvang je een gratis Fietssport wielertenue met een winkelwaarde van € 148,-.

Praktische informatie

  • Adres Dutch Bicycle Center: Waalbanddijk 8B in Nijmegen
  • Er is voldoende parkeergelegenheid
  • De lunch wordt door ons verzorgd
  • Neem je fiets en fietskleding mee

Update 7 augustus

Wat een interesse! Een grote groep buigt zich op 17 augustus over de bestaande en nieuwe functies op FIetssport.nl waarna we een samen een stukje door het Rijk van Nijmegen fietsen. Aanmelden is niet meer mogelijk.

/img
Jeroen Scholman
Door Jeroen Scholman

Brede interesse in sport, maar van wielrennen gaat mijn hart sneller kloppen. Ik zorg op fietssport.nl voor de leukste artikelen en ridelists en op social media voor het uitlichten van de meest fantastische toertochten.

Dit vind je misschien ook interessant