• Overig
  • Gewijzigd op 20 december 2022

De wintereditie van Fietssport Magazine is uit!

Fietssport magazine 2022 nummer 4 is uit! Deze editie bieden we je volop inspiratie, tips & tricks om deze winter het bos in te gaan. Denk aan gave routes, bosrijke fietsspots en trainingstips die ervoor zorgen dat je sterker uit de winter komt.
De wintereditie van Fietssport Magazine is uit!
De wintereditie van Fietssport Magazine is uit!

Wil je deze winter nieuwe paden verkennen? Laat je dan inspireren door de reportage over gravelen op de Utrechtse Heuvelrug. Merlijn Spenkelink fietste de route ‘Kilometers vreten op de Utrechtse Heuvelrug’ van routekoning Gijs Bruinsma. Zijn conclusie: ‘dit is Nederland in optima forma’. Nieuwsgierig geworden? Download de gpx op ons routeplatform.

Ben je op zoek naar een fiets om mee het bos in te gaan? Wij onderwierpen de nieuwe Cannondale Topstone gravelbike aan een test. Maar ook het pijlsnelle paradepaardje van Giant komt in ons magazine aan bod, de Propel Advanced SL.

Verder hebben we een prachtig interview van Thomas Braun met Piet van der Velde van Ere Research. De tegendraadse ontwerper werkte voor topmerken als Specialized, Selle Italia en Colnago, maar heeft nu zijn eigen merk in onder andere zadels en wielen. We blikken terug op de fantastische fietsdag van de Strade Bianche Achterhoek en hebben een mooi verhaal over hoe mountainbikeclub Bar-End en de boswachter samenwerken in Kroondomein het Loo. We sluiten het magazine af met een heerlijk verhaal vol reisinspiratie op de mountainbike in Catalonië. Veel leesplezier!

Ook het grootste fietsblad van Nederland lezen? Word Fietssport PLUS-lid en je ontvangt het magazine automatisch in de bus.

 
Bram de Vrind
Door Bram de Vrind

Gek van reizen én fietsen. Inspireert fietsers letterlijk hun grenzen te verleggen met reisverslagen op Fietssport.nl en in Fietssport Magazine.

Dit vind je misschien ook interessant