• Overig
  • Gewijzigd op 17 juni 2024

De winter in met Fietssport

In het laatste nummer van 2019 staat het overbruggen van de wintermaanden centraal. Fiets jij zoveel mogelijk door of gaat je tweewieler naar zolder? En als je niet fietst, ga je dan aan de slag met een andere sport of ga je over tot een winterslaap?
De winter in met Fietssport

De wintertijd kun je ook prima doorkomen met andere sporten. Wij vroegen het enkele fanatieke fietsers die zich bezig houden met cross training. Als je zoveel mogelijk wil doorfietsen door weer en wind geeft oudprof Maarten Tjallingii je tips hoe je je daartegen het beste kunt wapenen.

Pimp je bike

Mocht je je karretje helemaal niet gebruiken, dan is deze periode goed besteed om eens naar je geliefde fiets te kijken waar je deze kunt opfleuren. Is je stuurlint aan vervanging toe, misschien nieuwe banden, heeft de bidonhouder zijn beste tijd gehad? We doen je wat suggesties.

Rondje Biesbosch

Aan het eind van het jaar kijk je misschien ook al wel weer uit naar het nieuwe fietsseizoen en de zomermaanden. Op zoek naar nieuwe routes in Nederland? Kijk eens onder Routes met de vele trainingsrondes van onze NTFU-verenigingen. In deze editie vind je een reportage over het Rondje Biesbosch van de routebouwers van TC Waalwijk

Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Sluit dan een Fietssport PLUS account af voor € 42,- per jaar en ontvang elk kwartaal Fietssport Magazine. Inclusief fietsverzekering en korting op alle toertochten.

Bekijk de voordelen
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant