• Overig
  • Gewijzigd op 3 september 2019

Dag zomer, hallo herfst!

De tropisch warme dagen laten we achter ons, we gaan het kleurrijke najaar in. De nieuwste editie van Fietssport Magazine neemt je mee naar bestemmingen niet al te ver van huis.
Dag zomer, hallo herfst!

Onze razendsnelle reporter Bram verkende bijvoorbeeld de heuvels rond Keulen. Een niet echt voor de hand liggende bestemming bij onze buren, aangezien je eerder denkt aan Sauerland, de Eifel of het Zwarte Woud, maar heel verrassend hoe goed je daar kunt fietsen.

En heb je nog een weekend in de Belgische Ardennen gepland, ga dan vooral op zoek naar Le Coffee Ride, een trendy fietsspot in Stavelot. Ook daar hebben we in deze editie een leuk verhaal over. 

Legendarische cols

En stiekem gaan we in dit nummer toch ook wel wat verder over de grens. Naar Frankrijk, naar klassieke cols, die altijd een magische aantrekkingskracht hebben, zoals de Mont Ventoux. Dit jaar helaas niet in de Tour de France, maar wat een legendarische klim en karakteristieke top.

En verder

We gingen op pad met de eerste e-racer die Specialized op de markt heeft gebracht, dronken een bak koffie in Antwerpen bij de helmontwerpers van Lazer en krijgen een inkijk in de trainingsmethoden van Team Jumbo-Visma-renner Steven Kruijswijk.

De herfsteditie van Fietssport Magazine valt in de week van 3 september bij alle NTFU- en FietssportPlus-leden in de bus.

Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Sluit dan een Fietssport PLUS account af voor € 38,95 per jaar en ontvang elk kwartaal Fietssport Magazine. Bij deze prijs zit een fietsverzekering en korting op alle toertochten inbegrepen.

Bekijk de voordelen
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant