• Overig
  • Gewijzigd op 7 juli 2021

Bikepark Mook heeft hulp nodig

Bikeparken zijn dun gezaaid in Nederland. In Mook brengen enthousiaste bikers hier verandering in; met man en macht toveren ze een oude vuilstort om in een paradijs voor freeriders. Help een handje door mee te doen aan hun loterij (vette prijzen).
Bikepark Mook heeft hulp nodig
Bikepark Mook heeft hulp nodig

Flow trails, doubles, jumplines, rollers, drops: in Mook draait een fanatieke groep bikers zijn hand nergens voor om. 

Met bloed, zweet en tranen zijn er de afglopen tijd al twee 'lijnen' op de oude stortplaats aangelegd: een blauwe flowtrail (met optionele rode lus), een zwarte jumplijn en een oefenterrein voor drop-offs. De blauwe flowtrail is een keuzelus voor de vernieuwde mountainbikeroute Mook die door de bossen van Mook en Groesbeek slingert.

Doe mee aan de loterij

Het plan is nu om een derde lijn uit de grond te stampen. Hiervoor heeft het bikepark jouw hulp nodig. De vrijwilligers  - onderdeel van de Stichting MTB Rijk van Nijmegen - hebben berekend dat de aanleg van deze lijn zo'n 50.000 euro gaat kosten. Om dit geld bijeen te harken is een loterij op poten gezet.

Dankzij de hulp van merken als Specialized, Shimano, Öhlins, Fox, Marzochi en Magura is bestaat de pot uit hele dikke prijzen. Wat dacht je van drie hele dikke custom ‘Soil Searching’ Specialized Enduro’s, Fox voorvorken, Shimano-spulletjes en nog veel meer moois?

Koop een lot en maak kans op een van deze prijzen. Deelnemen kan tot 1 juni 2021, rechtsreeks via bikepark-mook.nl.

 

 

Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant