• Overig
  • Gewijzigd op 17 maart 2023

Avontuurlijk het voorjaar in met Fietssport magazine!

Deze week valt ‘ie bij ruim 75.000 leden op de deurmat: de nieuwe editie van Fietssport magazine! Dit nummer biedt je volop inspiratie om deze lente op avontuur te gaan.
Avontuurlijk het voorjaar in met Fietssport magazine!
Avontuurlijk het voorjaar in met Fietssport magazine!
Daarbij kijken we voorbij de geijkte rondjes in Zuid-Limburg of de Veluwezoom. Wat bijvoorbeeld te denken van een route door machtig mooi Twente? We verkenden de route van de Lönsberg Klim Classic vanuit Oldenzaal (pagina 10) en die stelde niet teleur! Ga je liever met dikke(re) banden op pad? Blader dan vooral door naar pagina 34, want daar vind je een reportage over gravelbiken in de Meinweg bij Roermond. De expeditie door het ‘Land van grind en zand’ wakkerde zeker het avontuur in ons aan. Beide routes zijn uiteraard voor jou als lid te downloaden via Fietssport.nl.

Wil je inspiratie opdoen van avontuurlijke fietsers? Drie avonturiers doen vanaf pagina 26 hun verhaal. Van Annemarie Koomen die in één dag, zes keer de Mont Ventoux beklom, tot Sem Elders die het liefst van zonsopkomst tot zonsondergang op de fiets zit.

Onze specialisten staan deze editie voor je klaar om je op weg te helpen tijdens je fietsavontuur. Hoe strikt moet je een trainingsschema volgen? Jim van den Berg van de populaire trainingsapp JOIN, legt het voor je uit op pagina 52. Hoeveel moet je eigenlijk eten en drinken tijdens een toertocht? Lees het antwoord in het stuk van Rieneke Terink op pagina 56.
 
Avontuurlijk het voorjaar in met Fietssport magazine!
Avontuurlijk het voorjaar in met Fietssport magazine!

En verder:

  • Onze nieuwe columnist Bram Tankink over zijn fietsavontuur in Nepal met Tom Dumoulin.
  • Beeldverslag van de heroïsche Winterfiets Elfstedentocht.
  • Reportage over klimmen naar ongekende hoogtes in het Spaanse Andalusië.
  • Gezond: hoe voorkom je overbelasting?
  • Uit het veld: toertochten onder druk.
  • Boswachter en fietser Rein Zwaan biedt verrassende inzichten over verstoring van de natuur.

We wensen je veel leesplezier! ;
Bram de Vrind
Door Bram de Vrind

Gek van reizen én fietsen. Inspireert fietsers letterlijk hun grenzen te verleggen met reisverslagen op Fietssport.nl en in Fietssport Magazine.

Dit vind je misschien ook interessant