• Materiaal
  • Gewijzigd op 15 november 2022

Win een SKS AIRMOTION 12.0 pomp

Als Fietssport PLUS/NTFU-lid heb je altijd een streepje voor op de rest van het wielerpeloton. Zo kun je nu een SKS AIRMOTION 12.0 winnen t.w.v. € 54,99. Enige voorwaarde is dat we de winnaars vragen om hun ervaringen met ons te delen. Doe mee!
Win een SKS AIRMOTION 12.0 pomp

Een goede vloerpomp is een must voor iedere serieuze fietser. En dan hebben we het niet over zo'n goedkoop ouderwets exemplaar met rode slang, houten voet én handvat – die vroeger bij je opa in de schuur stond. Nee, dan hebben we het over een pomp waarmee je moeiteloos een flinke hoeveelheid lucht in jouw racefiets-, MTB- of gravelbandje blaast. De SKS AIRMOTION 12.0 is zo'n kanon.

Luchtkanon

De AIRMOTION 12.0 is van SKS Germany, de bekendste fietspompenfabrikant van Duitsland. Met deze pomp blaas je alle andere pompen omver. De lange stalen pompbuis (715mm) zorgt er in combinatie met de metalen voet voor dat elke slag (343 cm³ per pompbeweging) bij dit luchtkanon raak is.

Andere wapens uit het arsenaal van de vloerpomp zijn de hooggeplaatste precisiemanometer (makkelijk afleesbaar), de multi valve kop voor alle ventieltypes, de voorgevormde zachte handgreep en de extra lange luchtslang (120cm). Dit alles zorgt er voor dat deze Duitse krachtpatser zijn hand niet omdraait voor een maximale druk van 12 bar (174 psi). Beter wordt het niet.

Winactie

Jezelf niet meer in het zweet pompen? Doe mee aan onze winactie en maak kans op 1 van de 5 AIRMOTIONS die we van SKS Germany aan onze trouwe Fietssport PLUS/NTFU-leden mogen weggeven. Enige voorwaarde is wel dat jij als eventuele winnaar een korte review schrijft en een paar fotootjes schiet. Scrol naar het actieformulier onderaan deze pagina als je deze kans niet wilt laten lopen.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant