• Materiaal
  • Gewijzigd op 21 maart 2024

Test jouw droomfiets op Bicycling Velo Valley

Op 7 april test je jouw nieuwe droomfiets tijdens de eerste editie van Bicycling Velo Valley. Tijdens dit testevent op de Nedereindse Berg bij Utrecht voel je racefietsen, mountainbikes en gravelfietsen van 10 grote fietsmerken aan de tand.
Test jouw droomfiets op Bicycling Velo Valley
Test jouw droomfiets op Bicycling Velo Valley
Trek, Giant, Cube, Merida, Stevens, Koga, Van Nicholas, Liv, Classified, Ortlieb en Origine zijn aanwezig met een prachtig arsenaal aan testfietsen. Een afgesloten wegparcours, een gravelroute en een uitdagend mtb-route zijn tot je beschikking zodat je de nieuwe fiets van je dromen uitvoerig aan de tand kunt voelen. De dag wordt compleet gemaakt met een lekkere burger, met een drankje en natuurlijk een groot scherm in een gezellige tent waarop Parijs-Roubaix getoond wordt. Alles om helemaal in de voorjaarsstemming te komen. 

Programma

Speciaal voor de mensen met goeie benen of juist voor hen die nog een goeie trainingsprikkel kunnen gebruiken wordt er in de ochtend een officiele koers georganiseerd. De Grote Prijs Velo Valley staat op het programma om 09.15 uur. Zo start je jouw weekend meteen knallend en kun je daarna naar hartenlust fietsen testen.

8:45 - Start inschrijving Grote Prijs Velo Valley
9:15 - Start wedstrijd Grote Prijs Velo Valley
9:45 - Testterrein gaat open. Ophalen testpassen
10:30 - Finish koers Grote Prijs Velo Valley
10:30 - Opening Velo Valley. Testen maarrrr!
10:45 - Prijsceremonie Grote Prijs Velo Valley
13:30 - Start uitzending Paris-Roubaix op grote scherm
17:30 - Einde testevent Velo Valley
17:05-17:40 - Verwachte finish Paris-Roubaix.

Aanmelden

Een ticket kost €24,99. Daarvoor krijg je toegang tot het event, een (alcoholvrij) biertje, een (vega)burger en een goodiebag. 

Koop je ticket
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant