Materiaal Gewijzigd op 6 augustus 2020

Goed gesmeerd van start dankzij Cyclon

Een schone fiets fietst fijner. Als je je fiets op tijd goed schoonmaakt, blijf je optimaal van je racefiets of mountainbike genieten. Onderhoudsspecialist Cyclon gaat je hierbij helpen. Je profiteert straks van hun service tijdens toertochten.

Goed gesmeerd van start dankzij Cyclon

Onderhoudsspecialist Cyclon is sinds 1 juli officieel partner van wielersportbond NTFU. De samenwerking komt op een goed moment. Fietsen was tijdens de coronaperiode toegestaan, eerst solo en vervolgens samen. Grote kans dat je conditie dus top is. Maar er komen ook steeds meer toertochten terug op de kalender. Dan moet ook je materiaal in orde zijn. Daarom gaat Cyclon bij 15 kleine en middelgrote toertochten je helpen met het onderhoud aan hun fiets. De MTB Herfsttocht in Assen is de eerste tocht waar je van de service van Cyclon profiteert. Loop dus zeker even langs bij de stand van Cyclon als je je ketting nog moet smeren.

Grote fiets, klein onderhoud

In een video laten we zien dat het schoonmaken van je fiets simpel en snel kan, zelfs als het de grootste racefiets van Nederland is. Later volgen ook handige video’s waarmee je thuis zelf – simpel en snel – je fiets kunt schoonmaken en onderhouden.

Dit vind je misschien ook interessant

Trek Madone - Materiaal - nov 2022 Trek Madone - Materiaal - nov 2022
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen