• Zondag 15 sep
  • Lemelerveld (Overijssel)

Strade di Kokkie 2024

  • Gravelbike

De Strade di Kokkie is dé ultieme bestemming voor gravelbikeliefhebbers in het prachtige Salland en Twente! Onze passie voor gravelbiken heeft ons in 2018 doen besluiten dit avontuur te starten, en we zijn verheugd om te kunnen zeggen dat we terug zijn voor nog meer gravelplezier! Of je nu een doorgewinterde gravelbiker bent of gewoon wilt genieten van een spannend avontuur op twee wielen, bij Strade di Kokkie ben je meer dan welkom!
Stap in het zadel en laat je meevoeren over de prachtige gravelroutes die Salland en Twente te bieden hebben. Ontdek de betoverende landschappen, de uitdagende paden en de adembenemende natuur terwijl je jezelf uitdaagt op je gravelbike. En maak je geen zorgen als je geen gravelbike hebt, want ook op een mountainbike ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze geweldige evenementen!
Bij Strade di Kokkie draait het niet alleen om de rit zelf, maar ook om de gemeenschap en het delen van geweldige ervaringen met gelijkgestemde fietsliefhebbers. Of je nu een ervaren rijder bent die op zoek is naar een uitdagend parcours of gewoon op zoek bent naar een gezellige fietstocht met vrienden en familie, bij Strade di Kokkie vind je precies wat je zoekt.
Waar wacht je nog op? Zet je schrap, laat je inspireren door de schoonheid van Salland en Twente en sluit je aan bij de Strade di Kokkie-community. Samen zullen we onvergetelijke herinneringen creëren, grenzen verleggen en nieuwe avonturen beleven op de meest fantastische gravelroutes die je ooit hebt gezien. Doe met ons mee en laat de passie voor het gravelbiken jouw hart veroveren!

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een onvergetelijk avontuur en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage te leveren aan het goede doel! Voor slechts 20 euro kun jij meedoen aan deze geweldige tocht en een verschil maken in de strijd tegen kanker. Het volledige bedrag dat we verzamelen gaat rechtstreeks naar de goede doelen van Stichting Sukerbiet, waaronder KWF.

Toertocht details 55 km

Starttijd
08:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Zwembadlaantje 8
plan route
Hoogtemeters
135 hm
Kosten deelname
€ 20,00 (BASIC account)
€ 17,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 17 september 2024.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 20,00 (BASIC account)
€ 17,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot en met 17 september 2024.
Organisatie
Cycling Lemelerveld
Website
www.teamsukerbiet.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie route perfecte verzorging