• Toertochten
  • Gewijzigd op 4 mei 2017

Woensdagochtend Veluwerit

Op woensdag 24 mei 2017 organiseert toerclub Frame de Autobedrijf Weijers Veluwerit, met afstanden voor sterke klimmers en minder sterke klimmers. De routes van 90, 110 en 130 km voeren de deelnemers over de Veluwe en door de IJsselvallei.
Woensdagochtend Veluwerit

De start en finish van de Veluwerit is bij voetbalvereniging Victoria Boys, Berghuizerweg 153 in Apeldoorn. De deelnemers kunnen tussen 8.30 en 10 uur inschrijven en starten.

De routes gaan over verharde wegen en fietspaden en zijn volledig met pijlen uitgezet. De fietsers die de 110 en 130 km rijden, beklimmen na de pauze in Eerbeek de Posbank, de Zijpenberg en de Emma Pyramide. De 130 km-route is opgenomen in de selecte rij van toertochten die gelden voor het behalen van het Klimmersbrevet van het Nederlands Klimmers Comité.  De 90 km gaat ook door het Nationaal Park Veluwezoom maar laat de meeste heuvels links liggen.

De inschrijfgelden bedragen € 4,00 ( 90 km ) en € 5 (110/130 km). Heb je een Fietssport PLUS-account of ben je lid van de NTFU dan ontvang je 1 euro korting op het inschrijfgeld.

Er is bij de start voldoende parkeergelegenheid aanwezig en uiteraard kun je na afloop douchen.

De routes zijn vooraf te downloaden en meer informatie vind je op www.toerclubframe.nl

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant